пʼятниця, 2 листопада 2018 р.

Оголошення!
Наступний тиждень в нашій школі буде присвячено Дню української мови і писемності, який святкуємо 9го листопада. Але на весь тиждень заплановано низку заходів.
 Зокрема,
1. У класі інформатики, бо там у нас часто бувають уроки треба створити куточок "Моє улюблене місце для читання" - від вас ФОТО
2. На вівторок, а можна і на понеділок створити хмарку слів, як ви це робили із фразеологізмами, таким чином: ви обираєте будь-яку тему українського правопису, наприклад, написання слів із не- або правила вживання апострофа, слова з орфограмами розміщуєте в таку хмаринку, АЛЕ з помилками в деяких словах. Думаю, слів  20. Потім на третьому поверсі відбудеться виставка, і всі охочі будуть виправляти помилки.
3. Проводитимуть конкурс читців поезії, формат ще не оговорили, але думаю, що це четвер і це буде 1 людина з класу.
4. А тепер найголовніше: у вівторок для 6х класів я проводжу мовну вікторину і потребую допомоги 3 дівчат, нічого складного, але бажано, щоб були у вишиванках або хоча б у однієї була вишиванка (подумайте, хто бажає, і напишіть мені на пошту - я потім скину сценарій)
5. В середу у нас буде урок мови. Урок-конференція. Тем доповідей 3-4, бо урок всього 45 хв. Самі матеріали я вам надам, просто їх треба буде гарненько вичитать і презентувати. Тому на понеділок на урок з мови нічого не задаю, якраз нова тема і ми її прив'яжемо до гарного витупу на конференції.

P.S. А також ми підбиваємо підсумки з Інтернет-олімпіад, а ще не всі пройшли "На Урок"- а сьогодні останній день.
P.P.S. Чи ніхто не пише вірші чи, можливо, прозові твори, есе, які ви б могли прочитати із почуттям, експресією?
 У разі питань, пропозицій - пишіть.

Немає коментарів:

Дописати коментар